Elektriciteit van topkwaliteit !

HVACAlgemene elektriciteitswerken en plaatser van zonnepanelen

Electrolyse bvbva is al sinds 1990 actief in de elektriciteitssector.
Wat kleinschalig begon is uitgegroeid tot een erkend bedrijf in algemene elektriciteitswerken en professionele plaatsers van zonnpanelen. Vandaag hebben we zo'n 15 werknemers in dienst. Stuk voor stuk vakmannen van formaat !

Electrolyse legt zich volledig toe op particulieren, winkels en heeft zich gespecialiseerd in kantooromgeving met vergelijkbare dossiers zoals scholen, instellingen en openbare gebouwen.

U kan op ons rekenen voor het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken en de installatie van schakelborden, netwerken, domotica, multi en zoveel meer. 
Ook voor het vakkundig plaatsen van zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Goed opgeleide professionals
Omdat veiligheid en ervaring enorm belangrijk zijn, werken wij met goed opgeleide werkkrachten.  Tijdens hun loopbaan worden ze verder bijgeschoold in algemene elektriciteitswerken en zijn ze verplicht bepaalde procedures na te leven.  Electrolyse werd hiervoor beloond met een VCA veiligheidscertificaat. 

KantorenElectrolyse BVBA is lid van de EEG GROUP, een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan.   De 6 ondernemingen binnen de technologiegroep spelen een toonaangevende rol op het vlak van technische installaties, vernieuwende technologieën, energiebeheer en operationeel beheer op lange termijn.

Dankzij de eigen interne studiediensten zijn we in staat om grootschalige projecten autonoom uit te voeren.

De EEG GROUP beschikt over een team van meer dan 500 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2015 een geconsolideerde omzet van 100 miljoen euro.

Ontdek ons aanbod​

​Neem een kijkje in ons dienstenaanbod en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze algemene elektriciteitswerken of zonnepanelen. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte !