Telefonie

Er is geen snellere bron van communicatie met verschillende correspondenten dan telefonie. Via vaste, draadloze of VOIP-telefonie staat u rechtstreeks met iemand in contact. U hoeft dus niet te wachten op een antwoord en kunt problemen zo sneller oplossen.

Een waaier aan oplossingen

Electrolyse heeft voor alles wat met telefonie te maken heeft de oplossing, van vaste telefoontoestellen tot VOIP telefonie (Voice Over IP).

Meer weten?

Had u graag wat meer informatie over onze vaste telefoontoestellen of VOIP telefonie? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren

Electrolyse & Samsung

Via Nimava leveren wij systeemtoestellen, centrales en nog veel meer !! Al deze producten zijn door Samsung grondig getest en wij garanderen u een kwalitatief product. Van de kleine Office Serve 7030 tot de grote OS 7400, deze centrales beschikken over alle noodzakelijke mogelijkheden die een moderne telefooncentrale de dag van vandaag nodig heeft.

Ga voor meer informatie zeker ook eens kijken op de website van Samsung. Daar vindt u alles wat u nodig heeft; van vaste telefoontoestellen tot VOIP telefonie.