Zonnepanelen

Onze zoektocht naar alternatieve energie gaat steeds maar door. Dankzij de krachtigste energiebron, de zon, kunnen we elektriciteit produceren op een manier die niet nadelig is voor de natuur. Electrolyse draagt graag zijn steentje bij aan een gezonder milieu. Wij zijn dan ook uw installatiebedrijf van zonnepanelen in West-Vlaanderen.

Rendabele investering

Investeren in zonnepanelen blijft tot op vandaag één van de meest interessante investeringen. Zelfs sinds het wegvallen van alle subsidies en invoeren van het prosumententarief, blijkt zonne-energie zéér rendabel !!

Waarom Panasonic & LG Solar?

Sinds 1975 voert de solar divisie van Pansonic (toen nog Sanyo) onderzoek naar zonne-energie en produceert al meer dan 35 jaar zonnecellen. Deze eerste, alom bekende kleine zonnecellen vond je in de jaren ’80 al terug in rekentoestellen, horloges en dergelijke. Al sinds toen ontwikkelt, verbetert en innoveert en investeert Panasonic in zonnepanelen technologie voor de opwekking van elektriciteit voor het stroomnet.

LG Solar behoort tot LG Electronics en maakt daarmee deel uit van een wereldwijd, financieel sterk bedrijf met meer dan 50 jaar traditie en ervaring.
Als wereldwijd toonaangevend concern in consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke aparatuur kan LG nu superieure zonne-energieproducten aanbieden. 

Het vertrouwde merk LG biedt innovatie producten en heeft een ongeëvenaarde reuptatie opgebouwd op het gebied van kwalitieit en betrouwbaarheid.
LG starte reeds in 1985 met onderzoek en ontwikkeling naar multikristallijne zonncellen. In 1995 gebruikten ze reeds zonne enerige in openbare PV-toepassingen zoals verkeerslichten en klokkentorens

Vragen?

WIlt u meer weten over hét installatiebedrijf van zonnepanelen in West-Vlaanderen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Kiezen voor Electrolyse = kiezen voor zekerheid

Electrolyse heeft gekozen om enkel met premium kwaliteitsmaterialen de markt op te gaan. Hiermee bieden wij onze klanten een zekere opbrengstgarantie dankzij de hogere rendementen die deze materialen bieden.

Met bijna 20 jaar ervaring in de elektriciteitssector, mag u er bij installatiebedrijf Electrolyse uit West-Vlaanderen van op aan dat de installatie van uw zonepanelen volledig betrouwbaar en 100% conform de regelgeving geïnstalleerd wordt. Service en kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel!!

Wij werken voor u graag een vrijblijvende en gepersonaliseerde offerte uit. Uiteraard met een voorafgaand bezoek waarbij we uw situatie goed bekijken, het dak opmeten, de schaduwberekening maken en, niet onbelangrijk, de oriëntatie en hellingsgraad vaststellen. Als u kiest voor Electrolyse dan kan u rekenen op een opvolging van uw project van A tot Z. Wij staan u dus ook graag bij voor het invullen van de nodige formaliteiten.